Sista kvällen år 2010.

nyår hell yeah!
outfit.
Skulle haft den. men den va för kort.
så det blev...
mycke finare tro mig ;)

fyfan,

Har precis spelat cup det gick åt hellvette men hade inte förväntat mig något bättre så.. vi vann inte en ända match, sämst. sista matchen när vi mötte bajen, typ sista minuten blev jag kapad av nån så jag bah skrek i hallen så det eka, jag bah : JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT! fast jag hade egentligen bara skit ont i knät, fast jag va trött oxå, men nu blire dusch sen soooovaaaa :D

 grym låt

sämst uppdatering.

Men har inte så mycket att skriva, inattt somnade jag runt 5-6 kunde verkligen inte sova, så snackade i tele med några och kollade på film :) och vaknade runt 1. Ikväll är det st cupen, alla måste tagga till. Jag ska iaf försöka tagga till! med svullna ögon haha, grät lite igår vart lite skrämd...aja ska visa er vad för klänning jag ska ha på nyår, den va as cool skoja inte fick den igår av mamzen, tackar!

Rubrik kan ta sig!

Idag ska jag vara hemma hela jävla dagen! trevlig, super kul.
mamma drog på nåt möte och pappa jobbar och tina & cattis ska till stan så de är bara jag leo kevin hemma kul! men hanna och alicia kommer förbi sen och lämnar en sak jag glömde hos henne. men jag har sjukt tråkigt. Hatar blogg ibland, man skriver bara ner massa med onödiga saker, ingen bryr sig vafan, skulle inte jag göra :)
Imorgon ska jag nog med mamma till stan och shoppa på mellan dags rean. Och på torsdag ska jag spela st-cupen -.-' orkar inte. Jaja saknar gamla Hanviken :(
skitsamma hejdå

Julklapparna

Kom på att jag inte berättat vad jag fått för julklpappar.

• mycke smycken, lite onödigt eftersom jag aldrig använder de. Men vissa var märken så det va tummen upp!
• Navel percing.
• Smink
• 2 styckna kitt med max factor grejer. Röd naglack, mascara & kajal
• Parfym
• Body lotion (?)
• Lös naglar xD
• Kläder.
• Pengar.
• Spel och en extra kontroll till playstation 3 inget jag ville ha eftersom jag aldrig spelar haha ;S
Inte något speciellt man fått men man ska vara tacksam iallafall :)

Sleeeepy sleepy med loooollo :)

Yes lollo ska sova hära mysigt! Vi ska chilla hemma, mamma som vanligt som inte vill att man ska gå ut när det är kallt, onödigt! men gör ett inlägg senare, BYE!
HAHAHAH bjuda på sig är det bästa jag vet mohaha

GOD JUL!

Vaknade 7 ;S

Vet inte varför jag vaknade så tidigt sär. Om några timmar blire percing i hötorget sen ska jag träffa lollo hoppas jag, det va ett tag sen! Efter jag tagit percing ska jag oxå försöka hitta nån julklapp till Lollo & Hanna. Men gör ett inlägg senare idag!
Fin låt

Hahah redan trött på att blogga.

Igår va jag med hanna en stund efter skolan sen drog jag hem och chillade hemma, lånade o.c av hanna så kollade på de & hade as ont i huvudet men det gick typ över imorse, har seriöst nåt fel med huvudet.
Imorn ska jag ta navel percing, trevligt! Ska göra det i Hötorget jag och pappa ska dit runt 10 på morgonen -.-'.
Aja slänger in ett inlägg sen.

outfit.

sista dagen i skolan yippie!
haha mobbad bild menmen..
catwoman tröja och en kofta från gina, men vanliga svarta tights.

Min skola.

Går i Kumla skola. Om jag skulle betyg sätta skolan mellan 1-10 skulle det bli 2. Dålig lärare vissa har fktiskt sykiska problem och skolmten suger även fst vi fått en kock på skolan, och skolan är allmänt ful. usch hatar skol jäveln!

Match

Spelade match för ett tag sen woho! vi vann med 5-3 jag gjorde dom 2 först målen. Jag va typ as förkyld mina tårar rann när jag spelade, så guess what jo jag e sjuk -.-' hes och förkyld. Så ska vara hemma imorn ganska skönt!
Har bara sovit typ idag och tagit lungt ganska chill ;)
Minnen!

Låt


Home sweet home.

Knarka film :D

saknar dej.

Och jag älskar dej

mår inge bra.

mår inge bra kan jag säga, av vissa anledningar, men ska kolla på film med tina min kära syrra och försöka glömma allt som hänt och hoppas att det går över till imorn. Sömn piller för mig annars kmr jag aldrig somna.

Vad är kärlek?

För mig är kärlek när man vet att man har en chans, när man saknar en när den inte är i närheten. När man blir helt galen när man får kontakt med den. Att man verkligen skulle kunna göra allt för den. Sen finns det ju olycklig kärlek, vilket jag vet många som har gått igenom, när man gillar en och den andra skiter fullstänigt i det och langar diss hela jävla tiden, ist för att säga på ett snyggt sätt att man inte gillar en och att det nt en nån ideé att försöka... Men kärlek för mig är när båda älskar varandra och att båda vet om det.!

Det här åt jag idag.


Dag 3.

Mina föräldrar.
Min mamma heter Dominika & min pappa heter Michael.
Min mamma är inte svensk men min pappa är hel svensk. Mamma kommer från Tonga ett land som ligger i stilla havet. Vid australien , nya zeland, i dom trakterna typ.
Jag står inte nära nån av dom speciellt, men mamma känner nog mig bäst. Älskar dom båda väligt mycke.
Love to uu!
(ingen bild min data fuckar)

Minnen!


.

Blir så jävla arg på han. Hatar han.Förstår nt ens varför jag slösat min tid på dej, jag skriver och försöker visa att jag gillar dig mycket och allt man får tillbaka är en massa skit. Jag ska ha minst lika mycket energi tillbaka som jag ger dej, men nu ska jag släppa allt och gå vidare, jag förstår precis varför det gick upp och ner för oss, jo för att jag varit så osäker och jag har aldrig riktigt vetat varför, men nu visas de sig.Du och ditt skitsnack kan dra åt helvette!
En gång älskad aldrig älskad.

Me right now.

haha sliten och uttråkad.

Vill utomlands!

Perfect

usch har tråk.

Har as tråkigt träffade alicia,hanna, denice & tilda en snabbis, och har skit tråkigt just nu -.-'
IGår till idag slaggade jag med sara sötnos, först va vi ute sen gick vi hem till mig och degade sen somna vi och den på morgonen gjorde vi de alla gör käkar frukost sen gjorde hon sej iordning hon skulle till stan. Jag typ sov till 5 på eftermiddan och sen har jag inte alls gjort mycket. nu ska jag försöka fixa lite bilder till er från igår och danmark.
Hittade inte min överförare så ska se om jag kan bjuda på några andra bilder.
haha man ser inte så bra med jag åt vänster & alicia till höger. skit fula
Gammal bild på mig och Lollo Z
Saknar mitt hår.
gammal
Bästa vän

Min första kärlek.

Ja just nu har jag min första kärlek. Mattias heter han. En goding de. Vi träffades på ung08 och vi fick ganska bra kontakt och nu är vi tillammans låter lite löjligt men vad ska man säga..?
Han är nog den personen som förstår mig mest. han e en riktig love fighter och jag älskar honom! Han är alltid där för mig, alltid ringer mig, men.. vi kommer inte så bra överens hela tiden men det är juh bra vem vill ha en snubbe som alltid håller med och som är typ en fjolla inte jag iaf. men ja all kärlek till dej älskling. love u


Snodde den från alexandras blogg.

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min skola
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
tror det kmr bli intressant haha!

Onsdag

Men tja! haha har inte alls många läsare men de höjs med tiden. Har runt 20 just nu.. hah
Idag har det vart en vanlig dag i piss skolan, på morgonen dök alicia upp runt halv 8 hon lånade mitt minnenkort, mycke minnen på de. Sen drog vi till skolan vi mötte Freddy vid shell den drog vi till skolan och hade vanlig dag. styrke skit på idrotten sög.. sen drog jag hem med hanna och hade krig i min säng, ta det inte fel.. sen drog jag och hämtade Leo & Kevin på dagis sen kom jag hem och fixade käk till dom för mina päron va inte hemma eller mina fula häxor så då fick jag fixa mat till de. Snart ska jag duscha men är så jävla tjock att jag nt ens pallar gå till duschen men snart så.. Noo vi har 3 stugor imorn usch hatar de! jaja orkar inte skriva mycket mer.. btw tips om vad jag ska blogga om är så tom på fantasi så kommentera.
CIAO

Det är bara du som får mig känna så här. Varje gång som jag ser dig så lyser jag upp det känns tungt att veta att du inte känner samma sak. Jag trodde du var den rätta men så fel man kan ha, allt som var så bra. När jag ser dig med någon annan faller allting isär men i min dröm värld så finns du där. Nu är du min vän men inte mer än så men det får gå, vi måste få det att fungera, för alla minnen betyder så dom betyder så dom går inte att radera!

blääää

Snodde till mig datan lite smidigt sådär :P
Idag gick jag hem efter skolan ååh vad jag hatar den där bög skolan BLÄ! Hemma fettade jag mig med pappas super äckliga lussebullar och kollade på Top model och sedan project runway älskar de!Sen somnade jag tills typ nu, när mamma ropade att vi skulle käka, och nu är jag pigg -.-' . Har pappas data ska se om jag kan hitta nå roliga bilder haha ;)

usch

jag och söta alex<3


Nyss vaknat 07:54

yes vaknade precis så jävla trött ; O
ska snart dra till skolan och kolla läget.. bli chill outfit mjukismuyxor oxh nåt linne i guess, gör ett inlägg senare, ciao!

ute och sprungit

Kom precis hem från en jogging runda, TUMMEN UPP FÖR MIG!
Idag har det vart en vanlig dag med skola och allt skit, mamma är och kör kickboxning så jag snodde datan får egentligen inte sitta vid datan på vardagar pga vissa onödiga saker..
Juste jag kanske nt har presenterat mig så bra...
Jag heter Robina Allo, 13 sommrar . Går i sämsta skolan, Kumla ska kanske byta efter jul. Bor med mina 4 syskon, 2 äldre syrror och 2 mindre bröder & mina lyckliga föräldrar (HOST) jaja så äre.. själv tycker jag att jag sköter mig bra skolkar aldrig, aldrig rört en cigg eller druckit mig full så jag är en mycket ansvarsfull flicka :D
Pallar fan inte skriva mer så ni får ha det så bra!
Pussar!

veckans...

Hahah ska fan ha "VECKANS PAR" då jag utser ett känt par och lägger ut de på bloggen.. haha!
Den här blir till hela nästa vecka oxå...
Hayden Christensen & Rachel Bilson
super söta!

ECLIPSE

Nu blire Eclipse och ipren :o

grenade!

I’d catch a grenade for ya 
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won't do the same .

IGÅR lördag..

iGår vaknade jag upp hos lollo vi drog och fixade en sak runt 12 så jag va hemma typ runt 1 sen när jag kom hem chillade jag hemma tog de lungt.. sen drog jag till hanna eller jag mötte henne vi skulle på träning men jag skulle inte träna för jag har pajjat mitt knä, sen efter träningen blev jag på lite dåligt humör men så ere.. sen kom jack och vi chillade framför tv:n , ganska tråk hehe.. Och nu är jag typ sjuk har ont i halsen, jag lovar att det är ny halsfluss på G -.-

Okej ladies and gentlemen dags för ny blogg!

Yes öppnat en ny blogg ska försöka skriva så mycket jag hinner.. Namnet fick jag av alla snorungar i min skola dom tycker jag har PMS typ hela tiden vilket jag inte är överens med, men hittade inget bättre blogg namn så.
shululu!
lite bilder på mig och friends!
jaha det blev bara dom 2... min data är lite cp ;)

RSS 2.0